Zelenski otkrio šta je rekao Orbanu: Daj mi jedan razlog zašto Ukrajina ne bi trebala da bude u EU

Susreli se u Argentini

14.12.2023. 17:10
  • Podijeli:
orban zelenski reuters-657b22ed08241.webp Foto: Reuters

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski otkrio je sadržaj nedavnog razgovora s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom. Navodno ga je zamolio da navede samo jedan razlog zašto Ukrajina ne bi trebala biti u EU.

On je potvrdio da su imali diskusiju, da su susjedi i da trebaju razgovarati.

"Zato samo treba da se nađemo. Pokazao sam mu da imam pozitivan stav prema ovoj ideji. Mislim da sam u pravu (kada ovo kažem) i jasno sam mu dao do znanja da nema razloga da blokira članstvo Ukrajine u Evropskoj uniji. Zamolio sam ga da mi navede samo jedan razlog . Ne tri, ne pet, ne deset, samo jedan razlog, i čekam odgovor", kazao je Zelenski.

Zelenski je 10. decembra kratko razgovarao sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom tokom ceremonije inauguracije novoizabranog predsjednika Argentine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()