Utopila se djevojka koja je spašavala mlađeg brata iz jezera

Brat se umorio od plivanja i počeo teško disati i Anna mu je pokušala pomoći

20.08.2023. 21:50
  • Podijeli:
jezero italija Vigili Del Fuoco via AP tanjug-64744e9610b5e.webp Foto: Vigili Del Fuoco via AP Tanjug

Anna Lorenzi, 20-godišnja žena iz Verone, utopila se jučer u jezeru Garda na sjeveru Italije dok je pokušavala spasiti 14-godišnjeg brata.

Tragedija se dogodila u mjestu Corno. Annu,  14-godišnjeg brata i 17-godišnju sestru struja je odnijela 30-ak metara od obale s koje ih je promatrao otac.

Brat se umorio od plivanja i počeo teško disati i Anna mu je pokušala pomoći. Utopila se.

Dva mladića su potom skočila u jezero i izvukla 14-godišnjaka na obalu. Kasnije je izvučeno i Annino tijelo, piše talijanska agencija Ansa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()