Ursula von der Leyen osudila napad na bolnicu u Gazi

“Nema izgovora za napad na bolnicu punu medicinskog osoblja i civila. Sve činjenice moraju biti utvrđene i odgovorni moraju odgovarati”, napisala je ona na X-u, bivšem Twitteru

18.10.2023. 09:40
  • Podijeli:
Ursula fon der Lajen AP PhotoAurel Obreja via Tanjug-652d08c14e0b4.webp Foto: AP PhotoAurel Obreja via Tanjug

Ursula von der Leyen, predsjednica Evropske komisije, osudila je udar na bolnicu u Gazi koji je rezultirao sa više stotina poginulih.

Predsjednica Evropske komisije Ursula von der Leyen kaže da je tužna zbog udara na bolnicu Al-Ahli u Gazi i velikog broja poginulih.

“Nema izgovora za napad na bolnicu punu medicinskog osoblja i civila. Sve činjenice moraju biti utvrđene i odgovorni moraju odgovarati”, napisala je ona na X-u, bivšem Twitteru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()