U pucnjavi u Teksasu ranjeno osam osoba

Do pucnjave je došlo na zabavi, a ranjenima je pružena ljekarska pomoć

08.07.2023. 12:22
  • Podijeli:
Amerika američka pucnjava policija tanjug ap-64a43cdf75fdc.webp Foto: Tanjug/Ap/Yong Kim

U pucnjavi na zabavi u Teksasu u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) u petak naveče ranjeno je osam osoba, objavili su lokalni mediji.

"Policija u El Pasu saopštila je da se pucnjava dogodila u ulici Swan Drive u blizini El Paso Country Cluba u gradskoj oblasti Upper Valley oko 21.45 sati", objavila je KVIA-TV.

Dodaje se da su povrijeđeni prevezeni u bolnicu, dok je dispečer vatrogasne službe El Pasa da su tri žrtve teško, a tri lakše povrijeđene, dok stanje dvije osobe nije poznato.

"Policija nije saopštila da li je bilo hapšenja", javila je KVIA.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()