U Kanadi otpušteno 20 službenika uprave prihoda: Znate li zašto?

Broj najvjerovatnije neće biti konačan

01.07.2023. 18:06
  • Podijeli:
covid-19-g1ece6f886_1920-1666252046227.webp Foto: Pixabay

Kanadska Uprava prihoda otpustila je 20 službenika i pokrenula istragu o tome da li su na adekvatan način primali finansijsku pomoć tokom pandemije virusa korona.

Iz ove uprave je saopšteno da je istraga pokrenuta za oko 600 radnika i da broj ljudi koji je otpušten iz službe "vjerovatno" nije konačan.

Progam za vanredni odgovor u Kanadi pokrenut je 2020. godine i nudio je široku pomoć za više miliona Kanađana koji su ostali bez posla usljed blokada uvedenih radi suzbijanja širenja pandemije.

Prema programu, poslata je finansijska pomoć zaposlenim i samozaposlenim Kanađanima koji su bili direktno ugroženi kovidom 19.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()