U Hjustonu tinejdžer upucao dvojicu vršnjaka koji su pokušali da ga opljačkaju

Dvojica nasilnika su navodno nastavila da traže stvari iz stana i prijetila majci, nakon čega ih je maloljetnik obojicu upucao, rekli su zvaničnici

18.04.2024. 19:55
  • Podijeli:
Amerika američka pucnjava policija tanjug ap-64a43cdf75fdc.webp Foto: Tanjug/Ap/Yong Kim

Tinejdžer u Hjustonu ubio je jednog vršnjaka, a drugog ranio, nakon što su ga pretukli i pokušali da ga opljačkaju, pištoljem koji mu je dala majka, saopštila je policija.

Incident se dogodio u srijedu u oblasti Šarpstaun u jugozapadnom Hjustonu, a policija kaže da su se trojica mladića našla jer je jedan od njih trebalo nešto da proda drugoj dvojici, ne navodeći o čemu tačno je riječ.

"Dvojica tinejdžera koji su kasnije upucani počeli su da tuku drugog tinejdžera tzv bokserima, a zatim su zahtijevali da uđe u svoj stan i iznese bilo šta vrijedno, kaže se u policijskom saopštenju", prenosi ABC njuz.

Istražitelji su rekli da je mladić ušao u stan, gdje ga je na vratima dočekala majka i dala mu pištolj, prenosi Tanjug.

Dvojica nasilnika su navodno nastavila da traže stvari iz stana i prijetila majci, nakon čega ih je maloljetnik obojicu upucao, rekli su zvaničnici.

"Otvorio je vatru, pogodivši oba osumnjičena. Jedan je preminuo ovdje na licu mesta. Drugi je pogođen u stomak i nogu i prevezen u lokalnu bolnicu. Svi umješani u ovaj slučaj su stariji tinejdžeri, od 19 do 16 godina" saopštila je policija.

Tinejdžer koji je otvorio vatru hospitalizovan je usljed povreda zadobijenih u tuči, ali nije životno ugrožen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()