Tramp poručio da će nastaviti predsjedničku kampanju i u slučaju optužnice

On se nalazi pod istragom zbog navodnog pokušaja da obori rezultate predsjedničkih izbora u SAD 2020. godine, kao i zbog njegovog rukovanja povjerljivim dokumentima

05.03.2023. 13:56
  • Podijeli:
Donald_Trump_0909_foto_Reuters.jpg Foto: Foto: Reuters

Bivši američki predsjednik Donald Tramp rekao je da će nastaviti sa predsjedničkom kampanjom i u slučaju da protiv njega bude podignuta optužnica.

Tramp se nalazi pod istragom zbog navodnog pokušaja da obori rezultate predsjedničkih izbora u SAD 2020. godine, kao i zbog njegovog rukovanja povjerljivim dokumentima, navodi AP.

"Završićemo ono što smo započeli, našu misiju. Vodićemo ovu bitku do konačne pobjede", rekao je Tramp pristalicama na Konferenciji konzervativne političke akcije u Okson Hilu u državi Merilend.

Bivši američki predsjednik je publici obećao da će uz njihovu pomoć "uništiti duboku državu" i "protjerati ratne huškače", prenosi "Gardijan".

"Rekao sam 2016. godine da sam ja vaš glas. Danas dodajem da sam vaš ratnik. Ja sam vaša pravda. Vi, koji ste izdani i kojima je načinjeno zlo - ja sam vaša osveta", rekao je Tramp.

Guverner Floride Ron de Santis, koji je najozbiljniji protivkandidat Donalda Trampa za poziciju predsjedničkog kandidata Republikanske partije, nije došao na Konferenciju u Okson Hilu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()