Tramp neće prekinuti kampanju ako bude osuđen

"Ne, ni u kom slučaju, ne postoji nijedan dio Ustava koji sugeriše tako nešto", rekao je Tramp za radio-emisiju "Šou DŽona Frederiksa"

28.07.2023. 16:50
  • Podijeli:
Donald Tramp Tanjug Ap Chuck Burton-648574543fae2.webp Foto: Tanjug/Ap/Chuck Burton

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp rekao je danas da naredne godine neće prekinuti predsjedničku kampanju ako bude osuđen po raznim optužbama protiv njega.

"Ne, ni u kom slučaju, ne postoji nijedan dio Ustava koji sugeriše tako nešto", rekao je Tramp za radio-emisiju "Šou DŽona Frederiksa".

Bivši američki predsjednik rekao je ovo dan nakon što su federalni tužioci proširili slučaj protiv njega u istrazi o postupanju sa povjerljivim dokumentima nakon što je napustio funkciju.

Osim Trampa, u istom slučaju optuženi su njegov pomoćnik Volt Nauta i radnik na održavanju Karlos de Oliveira, koji je osumnjičen za uništavanje snimaka sa nadzornih kamera prošle godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()