"Špijuni su među njima": Njemačka policija uhapsila dva Rusa

"Špigl" dodaje da su osumnjičeni, navodno, planirali i sabotažu isporuke njemačke pomoći Ukrajini.

18.04.2024. 10:48
  • Podijeli:
hapšenje, lisice policija pixabay-6617abb89abd2.webp Foto: Pixabay

Njemačka policija privela je dvoje ljudi u Bavarskoj pod sumnjom da rade za rusku obavještajnu službu i da pripremaju čin sabotaže u Njemačkoj, javio je njemački magazin "Špigl", pozivajući se na neimenovane izvore iz tužilaštva.

U izvještaju se navodi da se radi o dvoje njemačkih državljana ruskog porijekla starih 39 i 37 godina.

Prema pisanju magazina, njemački državljani osumnjičeni su za navodno špijuniranje američkih baza po naređenju Rusije, kao i za planiranje napada na rute vojnog transporta.

"Špigl" dodaje da su osumnjičeni, navodno, planirali i sabotažu isporuke njemačke pomoći Ukrajini.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()