Pucnjava u Njujorku, ranjen dvogodišnji dječak

Dječak je zadobio povrede, ali, kako su rekli iz policije, nalazi se u stabilnom stanju

31.03.2024. 11:20
  • Podijeli:
pucnjava-sad-reuters.jpg

U Njujorku, tačnije u okrugu Bronks, došlo je do pucnjava u kojoj je ranjen dvogodišnji dječak, saopćila je tamošnja policija.

Dječak je zadobio povrede, ali, kako su rekli iz policije, nalazi se u stabilnom stanju.

Više čahura

"Dijete je ranjeno u zadnjicu u ulici East Fordham Road i Grand Concourse danas oko 13:45 sati. Mališan je prevezen u medicinski centar Džejkobi u stabilnom stanju", objavila je njujorška policija.

Policija je pronašla više čahura u ulici 151 East Fordham Rd. ispred banke Capital One. Usljed pucnjave popucalo je i staklo na TD banci koja se nalazi preko puta.

Tri napadača

"Za sada nije poznato da li je bilo unakrsne vatre i da li je više ljudi bilo uključeno. Još ne znamo", saopćeno je iz njujorške policije.

Kasnije je objavljeno da policija traga za muškarcem od 30 godina koji nosi zelenu duksericu sa kapuljačom, crnu jaknu sa krznenom kragnom, svetloplave farmerke i vjerovatno crvene patike.

Svjedoci pucnjave su za "The New York Post" naveli kako su bila trojica napadača.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()