Pronađeni novi Bidenovi strogo povjerljivi dokumenti

Bijela kuća bez komentara

12.01.2023. 07:19
  • Podijeli:
joe_biden - reuters-1665118937437.webp Foto: Reuters

Advokati američkog predsjednika Joea Bidena pronašli su nove povjerljive dokumente, nakon što su prije nekoliko dana priznali da je prošle jeseni u Bidenovom privatnom uredu otkriveno desetak povjerljivih dokumenata, javlja CNN.

Jedan od izvora rekao je CNN-u da je potraga dovela do otkrića dodatnih dokumenata od interesa istražiteljima koji se bave ovim slučajem. Još uvijek nije jasno kada su i gdje Bidenovi advokati pronašli dodatne dokumente.

Prvo otkriće povjerljivih dokumenata u Bidenovom bivšem uredu pokrenulo je pretragu drugih lokacije na kojima su možda ostavljeni dokumenti iz vremena kada je Biden bio potpredsjednik. Bijela kuća je odbila komentirati ovu vijest.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()