Pokušali da sakriju, ali ne ide: Roditelji Kejt Midlton zaglavljeni u dugovima

"Ovo je jako težak period za porodicu Midlton, ali oni ne žele da traže bilo kakvu pomoć od svoje djece", rekao je izvor,

05.04.2024. 15:35
  • Podijeli:
Frank Augstein, Pool, Tanjug, Kejt Midlton-65ef020fb6e90.webp Foto: Frank Augstein, Pool, Tanjug

Majka Kejt Midlton, Kerol, navodno je u velikim dugovima nakon što je njoj i njenom suprugu Majklu propao zajednički biznis.

Oni trenutno imaju dug u iznosu od 300.000 dolara, prenosi PageSix.

Navodno, ovo se saznalo nakon što je princeza saopštila svoju dijagnozu, pa se Kerol trudila da sve sakrije od Kejt.

"Kerol je pokušavala da sačuva Kejt i da ona bude maksimalno koncentrisana na svoj oporavak", rekao je izvor za US Weekly.

"Ovo je jako težak period za porodicu Midlton, ali oni ne žele da traže bilo kakvu pomoć od svoje djece", rekao je izvor, prenosi PageSix.

Firma Kerol i Majkla Midltona, 'The Party Pieces Company', ne može da se nosi sa svim troškovima i postali su insolventni, prošle godine su imali čak 2,5 miliona funti duga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()