Planirala svadbu, pa preminula: Na sahrani obuće je u vjenačnicu

Forenzičari i dalje detaljno istražuju njenu smrt

27.10.2023. 17:20
  • Podijeli:
Irina i Hristos-653bc0f5e6efe.webp Foto: PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA/TELEGRAF

Nesrećna 24-godišnja djevojka Irina preminula je od posljedica strujnog udara u svojoj kući u Solunu, a njeno beživotno tijelo pronašao je vjerenik Hristos.

Sahrana će se obaviti u selu Skidri, u mjestu gdje je djevojka rođena, a roditelji i prijatelji još uvijek ne mogu da dođu sebi zbog ovog događaja. Svi su očekivali "njenu svadbu, a ne sahranu".

"Ona će na svojoj sahrani nositi vjenčanicu koju je planirala da obuče na venčanju", rekao je Hristos.

Vjerenik je naveo da je šokiran njenom smrću i da se sjeća kao da je juče "slušao njen osmijeh u kući".

"Ona je izabrala sve vezano za naše vjenčanje, haljinu koju je trebala da obuče nosiće na njeno posljednje putovanje u svetlost, tamo su anđeli, moja Irina je bila anđeo ovdje na zemlji, ali će biti na nebu",  skrhan od bola pričao je Hristos.

Djevojka je preminula na podu svog kupatila od poslkedica strujnog udara kada je ušla da se kupa zaboravljajući da isključi bojler.

Forenzičari i dalje detaljno istražuju njenu smrt, prenosi Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()