Njemački kancelar objavio fotografiju s povezom na oku

Ozlijedio se prilikom trčanja ovog vikenda

04.09.2023. 16:37
  • Podijeli:
Olaf Scholz_Anadolija-63d14bb71e732.webp Foto: Anadolija

Njemački kancelar Olaf Scholz objavio je u ponedjeljak na platformi "X" fotografiju s povezom na oku komentirajući time napise o njegovoj ozlijedi nakon pada pri trčanju tokom vikenda.

"Jedva čekam vidjeti kakvi će biti memovi - poručio je njemački kancelar Olaf Scholz preko platforme X (bivši Twitter). On je istovremeno poručio da ga ozljeda na oku, koju je zadobio nakon pada dok je trčao, posebno ne ograničava te se zahvalio na željama za brzim oporavkom, piše Daily Mail.

Glasnogovornik vlade Steffen Hebestreit je na redovnoj sjednici za medije rekao kako je kancelar objavio fotografiju s povezom na oku kako bi se svi "pripremili na to kako će kancelar izgledati sljedeće sedmicu ili dvije".

65-godišnji njemački kancelar je proteklog vikenda pao prilikom jogginga u blizini svog doma u Potsdamu pored Berlina.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()