Netanjahu bez imalo obzira: Izrael nastavlja operaciju na Rafu

Iz Netanjahuovog kabineta saopšteno je da je Netanjahu poručio da Izrael neće prekinuti rat prije ostvarivanja svih ciljeva, javio je Rojters.

30.04.2024. 19:23
  • Podijeli:
Benjamin Netanjahu_Netanyahu_Foto Tanjug_Abir Sultan_Pool Photo via AP-64b3c3b9c210b.webp Foto: Tanjug / Abir Sultan / Pool Photo via AP

Izrael će nastaviti operaciju protiv palestinskog Hamasa u gradu Rafi, na jugu Pojasa Gaze, bez obzira na to da li će biti postignut sporazum o primirju i oslobađanju talaca, izjavio je izraelski premijer Benjamin Netanjahu.

Iz Netanjahuovog kabineta saopšteno je da je Netanjahu poručio da Izrael neće prekinuti rat prije ostvarivanja svih ciljeva, javio je Rojters.

-Ideja da ćemo prekinuti rat prije ostvarivanja svih ciljeva ne dolazi u obzir – navedeno je u saopštenju u kojem se citira Netanjahu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()