Nakon svađe: Djevojka iz Srbije se potukla s bivšim, pa mu ukrala 10.000 eura

Državljanka Srbije je u pratnji policije uspjela da uđe u stan i uzme neke svoje stvari, koje su ostale unutra

31.01.2024. 08:38
  • Podijeli:
Austrija Graz Grac policija_shutterstock.jpg Foto: Shutterstock

Pripadnici bečke policije jučer su imali jednu neobičnu intervenciju kada su pozvani zbog svađe i tuče bivšeg para, čiji je sukob uznemirio bečki Otakring, prenio je "Heute".

Naime, došlo je do nesuglasice između 39-godišnjaka i njegove 23-godišnje bivše djevojke iz Srbije. Pritom je 39-godišnjak navodno s trećeg sprata stambene zgrade bacio neke lične stvari svoje bivše djevojke.

Državljanka Srbije je u pratnji policije uspjela da uđe u stan i uzme neke svoje stvari, koje su ostale unutra.

Međutim, nakon svega nekoliko minuta, 39-godišnjak je izletio iz stana za policajcima i optužio svoju bivšu djevojku za krađu novca. Djevojka je tada pokušala pobjeći, ali ubrzo su je zaustavili policajci.

Prilikom naknadnog pretresa, kod nje je pronađeno više od 10.000 eura, a ona je odvedena u policijsku stanicu. Protiv nje je podnesena prijava, ali je puštena na slobodu po nalogu javnog tužioca Beča.

Kako pišu austrijski mediji, vjerovatno će i muškarac morati da odgovori na neka pitanja, prvenstveno odakle mu toliki novac u stanu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()