Na TikToku se predstavljala kao školarka kako bi vabila klince, u sudnicu je doveli u lancima

Zinger je uhapšena u novembru zbog više od 30 seksualnih odnosa s učenikom starim 12 godina, no vjeruje se kako je bilo još tinejdžera s kojima je činila isto

09.04.2024. 14:28
  • Podijeli:
Alyssa Ann Zinger_foto_tikTok-661519d5e3cc0.webp Foto: TikTok/Alyssa Ann Zinger

Žena iz Floride (23), optužena je za seksulano zlostavljanje maloljetnika.

Alyssa Ann Zinger iz Tampe na Floridi navodno se pretvarala da je 14-godišnja djevojčica koja se školuje kod kuće kako bi mamila srednjoškolce i upuštala se s njima u seksualne odnose.

Zinger je uhapšena u novembru zbog više od 30 seksualnih odnosa s učenikom starim 12 godina, no vjeruje se kako je bilo još tinejdžera s kojima je činila isto.

Zinger je tako kontaktirala dječaka na Snapchatu i TikToku, prije nego što je navodno stupila u seksualni odnos s njim, a u četvrtak je uhapšena i optužena za seksualne zločine. Navodno su još četiri žrtve rekle da su navodno bile meta Alysse Ann Zinger.

Optužena je za dvije tačke "razvratnog i lascivnog zlostavljanja" i pet tačaka za "razvratno ili lascivno zlostavljanje" žrtve starosti između 12 i 15 godina. Dob za pristanak na seksualne odnose na Floridi je 18 godina.

Sudski zapisi navode kako se Zinger izjasnila nevinom po svim optužbama.

Zinger i žrtva su se navodno upoznali preko Snapchata krajem maja 2023. Sve do njihovog prekida u septembru, dječak je vjerovao kako Zinger ima 14 godina.

Nakon što su službenici ispitali žrtvu, otkriveno je da je osumnjičenica navodno imala seksualnu aktivnost s njim otprilike 30 puta i rekla mu da je u prošlosti imala i druge odnose s dječacima u dobi od 13 do 15 godina.

"Uznemirujuće je vidjeti odraslu osobu kako iskorištava dijete", rekao je načelnik Lee Bercaw iz policijske uprave Tampa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()