Medvedev nikad oštriji: Na silu odgovoriti silom

Prema njegovim riječima, ako se utvrdi da je riječ o teroristima kijevskog režima, nemoguće je drugačije postupati sa njima i njihovim ideološkim inspiratorima.

22.03.2024. 21:30
  • Podijeli:
Dmitrij Medvedev_Foto Sputnik Reuters-63c9175170448.webp Foto: Sputnik / Reuters

Zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev poručio je danas povodom terorističkog napada u koncertnoj dvorani Krokus siti hol, da teroristi razumiju samo uzvratni teror i da se sili treba suprotstaviti silom.

"Teroristi razumiju samo uzvratni teror. Nikakva suđenja ili istrage neće pomoći ako se sili ne suprotstavi silom, a smrti totalnim egzekucijama terorista i represijama nad njihovim porodicama. Svjetsko iskustvo", napisao je Medvedev na Telegram kanalu, prenosi Tanjug.

Prema njegovim riječima, ako se utvrdi da je riječ o teroristima kijevskog režima, nemoguće je drugačije postupati sa njima i njihovim ideološkim inspiratorima.

"Svi oni moraju biti pronađeni i nemilosrdno uništeni kao teroristi. Uključujući i zvaničnike države koja je počinila takav zločin", poručio je Medvedev.

On je izrazio saučešće porodicama poginulih u večerašnjem terorističkom napadu, u kojem je, prema podacima Federalne službe bezbjednosti (FSB) poginulo 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()