Majka iz pakla: Bacila sina u rijeku nakon svađe sa mužem

Bračni par je uhapšen a naložena je obdukcija tijela djeteta.

07.05.2024. 17:52
  • Podijeli:
indija profimedia-66059b364f87c.webp Foto: Profimedia

Majka iz Indije bacila je svog šestogodišnjeg sina sa invaliditetom u rijeku punu zvijeri.

Savitri Kumar (26) iz Utara Kanada u indijskoj državi Karnataka prethodno se žestoko posvađala sa suprugom Ravijem Kumarom (27) koji joj je navodno godinama govorio da se otarasi djeteta. Policija navodi da je suprug od starta bio protiv njene odluke da rodi dijete sa invaliditetom.

"Tajms of Indija" navodi da se bračni par ponovo svađao oko sina u subotu i da je uznemirena Savitri potom bacila dječaka u otpadni kanal koji se uliva u rijeku Kali koja je prepuna krokodila.

Komšije su pozvale policiju koja je angažovala ronioce da traže dječaka, međutim, mrak im je ometao rad. Potraga je nastavljena u nedjelju ujutru i pronađeno je tijelo djeteta na kome su bili primjetni tragovi ugriza.

Dječaku je nedostajala ruka što navodi da ga je napalo više krokodila.

Bračni par je uhapšen a naložena je obdukcija tijela djeteta.

Par ima i sina od dvije godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()