"Lopov lopova uvijek osjeti": Pljačkaši opljačkani

Potraga za trećim pljačkašem, kao i za lopovom koji je ukrao kola se nastavlja.

20.12.2023. 11:10
  • Podijeli:
lopov_auto - pixabay-63bbff76b9d93.webp Foto: Pixabay

Nedavno su trojica maskiranih kriminalaca opljačkala lokal za unovčavanje čekova u Komers Sitiju, ali su nakon izvršene pljačke shvatili da su u velikom problemu. Vozilo kojim je trebalo da pobjegnu je odvezao drugi lopov.

“Dok je trojac pljačkao, četvrti kriminalac im je ukrao vozilo za bjekstvo. Prije nego što su lopovi uspjeli da pobjegnu pješke, organi reda su uhvatili dvojicu razbojnika. Laknulo nam je što niko nije povrijeđen”, saopštila je policija, a piše Bi-Bi-Si.

Potraga za trećim pljačkašem, kao i za lopovom koji je ukrao kola se nastavlja.

Ova slučajnost, gdje su pljačkaši “opljačkani” na licu mjesta, nije promakla ni korisnicima Fejsbuka koji su komentarisali objavu, prenosi B92.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()