Lažna uzbuna na ruskom aerodromu: Putnica privedena, u prtljagu nije pronađen eksploziv

"Žena je privedena. Policija je trenutno sa njom", rekao je portparol.

24.03.2024. 16:46
  • Podijeli:
samara, rusija, aerodrom u samari - 11 avg 2018 profimedia-65f9980b84796.webp Foto: Profimedia

Žena koja je rekla da ima bombu u ručnom prtljagu privedena je na moskovskom aerodromu "Šeremetjevo, a u njenom prtljagu nije pronađen eksploziv, rekao je portparol policije agenciji TASS.

"Žena je privedena. Policija je trenutno sa njom", rekao je portparol.

Pres-služba aerodroma saopštila je da je pedesetsedmogodišnja žena rekla da u rancu ima eksplozivnu napravu u trenutku kada je avion trebalo da poleti za Jerevan.

"Pilot je odmah incident prijavio službi bezbjednosti i policiji. Nakon detaljne pretrage putnika, ručnog prtljaga, kao i prtljaga na aerodromu Šeremetjevo` nije pronađena zabranjena supstanca", saopštila je pres-služba, dodajući da će žena odgovarati prema ruskim zakonima.

Riječ je o avionu na letu SU1862 iz Moskve za Jerevan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()