Krvava porodična svađa: Ubijene četiri osobe

Osumnjičeni muškarac je smrtno pogođen u donji ekstremitet tokom policijske intervencije, a tri lica nastradala su od uboda nožem

03.12.2023. 17:14
  • Podijeli:
most duga, rainbow bridge, koji spaja sad i kanadu, američka policija, SAD - 22 nov 2023 - foto Derek Gee The Buffalo News via AP Tanjug-655e577f13940.webp Foto: Derek Gee/The Buffalo News via AP/Tanjug

Četiri osobe su ubijene, a dva policajca povrijeđena tokom intervencije u zapaljenoj kući nakon porodične svađe u NJujorku, prenio je "Dejli mejl".

Osumnjičeni muškarac je smrtno pogođen u donji ekstremitet tokom policijske intervencije, a tri lica nastradala su od uboda nožem.

Četvrta izbodena osoba uvrzo je preminula, a preostale tri su odvedene u lokalnu bolnicu, među njima i dijete od 13 godina koje je u kritičnom stanju.

Vatra je ugašena nakon nekoliko minuta, a policajci su sa mjesta masakra uklonili tijela žrtava.

Istraga o događaju je u toku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()