Katastrofalna situacija: U Rusiji poplavljeno oko 16 hiljada domova

Najveći broj poplavljenih kuća je u Orenburškom kraju.

15.04.2024. 21:17
  • Podijeli:
Kazahstan poplave profimedia-6616882285787.webp Foto: Profimedia

Broj stambenih objekata u Rusiji koji su pogođeni poplavama dostigao je 15.800, saopšteno je iz pres-službe Ministarstva za vanredne situacije.

Trenutno, više od 15.000 stambenih objekata, oko 28.000 placeva zemlje, 111 mostova i 84 dionice puta su poplavljene u 33 oblasti Rusije", navodi se u saopštenju.

Najveći broj poplavljenih kuća je u Orenburškom kraju.

U saopštenju se ističe da je situacija teška u federalnim oblastima Volge i Urala, prenio je Tas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()