Kakav let! Žena se porodila u avionu, našao se i doktor

Doktor je rekao da ga je porodica obavijestila iz bolnice da su i mama i beba dobro.

11.03.2024. 14:31
  • Podijeli:
avion-ilustracija-grgo-jelavic-pixsell.jpg

Jedna žena porodila se u avionu na letu od Jordana do Londona i rodila zdravu djevojčicu, a pri porođaju joj je pomogao doktor koji je bio u avionu, objavio je Bi-Bi-Si.

Doktor Hasan Kan, koji se tim letom vraćao kući sa odmora, izjavio je da je u subotu ujutro, na letu iz Amana u Jordanu do londonskog aerodroma Luton, posada pozvala ljekara, a da je žena ležala na podu ispred pilotske kabine i da joj je pukao vodenjak.

Kan (28), koji radi u bolnici u Eseksu u Engleskoj, naveo je da je avion kompanije Viz er zatim preusmjeren na aerodrom u Brindiziju, u južnoj Italiji, kako bi 38-godišnja žena i njena beba mogle da budu prebačene u bolnicu.

Doktor je rekao da ga je porodica obavijestila iz bolnice da su i mama i beba dobro.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()