Ime Kanyea Westa ispisano na raketi izraelske vojske, u prošlosti je veličao Hitlera

Fotografiju je u nedelju postavio Haim Gozali, izraelski MMA borac koji je bio veoma otvoren po pitanju sukoba između Izraela i Hamasa, često se rugajući smrti Palestinaca u poslednjih nekoliko mjeseci

27.12.2023. 16:49
  • Podijeli:
kanye west profimedia 22-647da0ac5a2ab.webp Foto: Profimedia

Ime slavnog američkog repera Kanyea Westa ispisano je na izraelskoj raketi koja će očigledno biti iskorišctena u ratu na Bliskom istoku, a istaknuti MMA borac preuzeo je zasluge za taj štos.

Fotografiju je u nedelju postavio Haim Gozali, izraelski MMA borac koji je bio veoma otvoren po pitanju sukoba između Izraela i Hamasa, često se rugajući smrti Palestinaca u poslednjih nekoliko mjeseci.

Ovaj borac bio je u žiži javnosti i početkom novembra jer je ispisao imena muslimanskih UFC boraca na raketama koje su se nalazile na prvim linijama fronta, uključujući Khabiba Nurmagomedova i druge koji su izrazili podršku Palestini. Haim je očigledno pokušavao da ih ismije.

Nejasno je da li je on lično taj koji piše imena, ili ima nekog drugog u IDF-u da to uradi u njegovo ime.

Iznad slike projektila napisano je: "Kanye West, ne voliš nas, Jevreje, onda ne volimo ni mi tebe!!!" Na samoj slici se nalazi školjka sa natpisom... "Kanye West leti u Gazu Haim Gozali“.

"Iskreno se izvinjavam židovskoj zajednici... Nije mi bila namjera povrijediti ih ili poniziti i duboko žalim zbog boli koju sam možda prouzročio. Predan sam započeti od sebe i učiti iz ovog iskustva kako bih osigurao veće razumijevanje u budućnosti. Vaš mi je oprost važan, a ja sam predan ispravljanju štete i promicanju jedinstva", napisao je Kanye koji je ne tako davno veličao Hitlera. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()