Horor! Ubio dvije osobe, ranio treću

U saopštenju se navodi da su žrtve žena stara 34 godine i muškarac star 41 godinu, koji su živjeli u tom području.

11.12.2023. 17:15
  • Podijeli:
švajcarska policija, sion - 11 dec 2023 - foto Louis Dasselborne Keystone via AP Tanjug (1)-657704841936b.webp Foto: Louis Dasselborne/Keystone via AP/Tanjug

Švajcarska policija saopštila je da je privela muškarca za kojeg se sumnja da je jutros ubio dvije osobe i ranio treću u alpskom gradu Sionu.

Policija u kantonu Valeu, na jugozapadu Švajcarske, saopštila je ranije da je nekoliko hitaca ispaljeno u dva dijela grada.

U saopštenju se navodi da su žrtve žena stara 34 godine i muškarac star 41 godinu, koji su živjeli u tom području.

Nakon pucnjave, policajci su ogradili mjesto događaja i postavili kontrolni punkt, te zaustavljali i pretresali automobile na glavnom putu u kantonu.

Švajcarska ima visoku stopu posjedovanja oružja. Istraživačka grupa "Smol arms survej", sa sjedištem u Švajcarskoj, procjenjuje da u zemlji od oko devet miliona ljudi, civili posjeduju oko 2,3 miliona komada vatrenog oružja. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()