Horor u školi! Učenik ranio troje djece

Osamnaestogodišnji napadač je uhapšen i u toku je istraga.

29.11.2023. 16:39
  • Podijeli:
poljska hitna pomoć Shutterstock-647747da7d98c.webp Foto: Shutterstock

Učenik srednje škole u gradu Kadzidlu, na sjeveroistoku Poljske, ranio je nožem troje školskih drugova, saopštila je policija.

Portparol lokalne policije Katarina Kučarska rekla je da se napad desio tokom nastave.

Prema njenim riječima, dvije žrtve napada - djevojčica i dječak - su u bolnici u teškom stanju, a treća je zbrinuta na licu mjesta.

Osamnaestogodišnji napadač je uhapšen i u toku je istraga. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()