Haos! Poginuo skijaš,dvojica teže povrijeđena

Nesreća se desila nedaleko od grada Rasnesa južno od austrijske granice.

28.02.2024. 20:37
  • Podijeli:
planina alpi, sneg, zima skijanje pixabay-659ad4404ddba.webp Foto: Pixabay

Jedna osoba je poginula a tri su teže povrijeđene kada ih je zahvatila lavina u provinciji Južni Tirol na sjeveru Italije, saopštila je danas italijanska Alpska služba spasavanja.

U saopštenju se navodi da su tri skijaša vrlo brzo pronađena zahvaljujući elektronskim uređajima za lociranje. Četvrti član grupe je ostao u planinskoj kolibi i nije povrijeđen.

Nesreća se desila nedaleko od grada Rasnesa južno od austrijske granice.

U toj oblasti je u proteklih nekoliko dana palo šezdesetak centimetara snijega.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()