FBI zaplijenio kokain vrijedan dva miliona dolara

Na plaži u Portoriku otkrili i tijelo muškarca ispod čamca u blizini

16.11.2022. 21:01
  • Podijeli:
droga_kokain_foto_shutterstock-1664967283245.webp Foto: Shutterstock

Agenti američkog Federalnog istražnog biroa saopštili su da su danas zaplijenili kokain vrijedan dva miliona dolara na plaži u Portoriku i otkrili tijelo muškarca ispod čamca u blizini.

U saopštenju se navodi da je taj čamac korišten za prevoz droge.

Agenti su otkrili da se čamac kreće bez svjetala nedaleko od sjeverozapadnog obalskog grada Kebradiljas u zoru.

Pratili su ga izdaleka, a kada su stigli na obali utvrdili su da je čamac potonuo. FBI navodi da je nepoznat broj ljudi pobjegao sa čamca.

Zaplijenjeno je 90 kilograma droge. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()