Fanatični Jevrej objesio magareću glavu na muslimanskom mezarju u blizini džamije Al-Aksa

Povremeno izvode nedolične napade na vjerske objekte koji pripadaju muslimanima, ali i kršćanima

27.12.2023. 18:10
  • Podijeli:
groblje_nagareća_glava_anadolija -658c2cca96afd.webp Foto: Anadolija

Fanatični Jevrej objesio je odsječenu magareću glavu na muslimanskom mezarju u blizini džamije Al-Aksa u okupiranom istočnom Al-Qudsu (Jerusalem), javlja Anadolija.

Iz Ureda guvernera Al-Qudsa navedeno je da je fanatični Jevrej, čiji identitet još nije utvrđen, ušao na mezarje i ostavio odsječenu životinjsku glavu.

Navedeno je da je nakon ovog incidenta na mezarje došao veliki broj izraelske policije.

Izraelska policija još nije objavila saopćenje o incidentu.

Fanatični Jevreji povremeno izvode nedolične napade na vjerske objekte koji pripadaju muslimanima, ali i kršćanima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()