Drama u Rusiji: Bačena bomba na policiju, sedmoro ubijenih

U saopštenju policije navodi se da su napadači iz automobila bacili bombu ka patroli saobraćajne policije i otvorili vatru iz automatskog oružja

29.04.2024. 13:49
  • Podijeli:
moskva, pucnjava i požar u koncertnoj hali krokus, 22 mart 2024 - foto Profimedia 1 (1)-65fdf379a4720.webp Foto: Profimedia

Pet militanata ubijeno je u ruskoj republici Karačaj-Čerkezija nakon što su bacili bombu na policiju i otvorili vatru, ubivši dva policajca i ranivši još četiri, saopštila je danas policija na Telegramu.

U saopštenju policije navodi se da su napadači iz automobila bacili bombu ka patroli saobraćajne policije i otvorili vatru iz automatskog oružja.

U sukobu su ubijena dva policajca, a ranjena su dva saobraćajca, jedan policajac iz Kurganske oblasti i jedan pripadnik Nacionalne garde, prenose RIA novosti.

Ubijeni napadači identifikovani su kao navodni učesnici u napadu na policajce 22. aprila kada su ubili dva policajca i jednog ostavili u teškom stanju, nakon što su otvorili vatru na njih i ukrali oružje i pobjegli.

Za njima je tada raspisana potjernica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()