Djevojčica preminula u automobilu, baka je zaboravila odvesti u vrtić

Djevojčicu je ostavila u autosjedalici

02.08.2023. 11:07
  • Podijeli:
automobil shutterstock-6474bb14dfc0e.webp Foto: Shutterstock

Četrnaestomjesečna djevojčica umrla je nakon što ju je baka (54) osam sati ostavila bez nadzora u vrućem automobilu u NJujorku, piše ABC.

Baka je zaboravila ostaviti dijete u vrtiću u Smitaunu na Long Ajlandu u ponedjeljak i otišla je na posao.

Djevojčicu je ostavila u autosjedalici, objavila je policija okruga Sufolk.

Osam sati kasnije, baka je krenula po djevojčicu u vrtić, ali ubrzo je shvatila da ju je ostavila u autu, rekla je policija.

Djevojčica je odvezena u bolnicu, gdje je proglašena mrtvom.

Istraga je u toku, a krivične prijave nisu podnesene.

U SAD godišnje oko 40 djece umre od toplotnog udara nakon što su ostavljena u autu, prema američkom ministarstvu saobraćaja. Većina slučajeva dogodi se kada roditelj ili skrbnik zaboravi da je dijete u vozilu.

Temperatura je u ponedjeljak u Smittaunu iznosila 28 Celzijusovih stepeni, što znači da je temperatura u automobilu bila puno veća. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()