Bizarna scena: Skrivio dvije saobraćajke, pa se sakrio u kanalizaciju

Najprije se automobilom zakucao u policijsko vozilo, a potom i u drugi automobil, nanijevši lakše povrede vozaču.

13.04.2024. 17:02
  • Podijeli:
Kanalizacija_Foto Profimedia-64413d2c21ee2.webp Foto: Profimedia / Ilustacija

Čovjek je prvobitno rekao vlastima da je sišao u kanalizaciju da pronađe svoj telefon, ali je policija Kvinslenda otkrila sasvim drugu priču.

Nevjerovatna situacija u Australiji. Vatrogasci su u ponedjeljak oslobodili 38-godišnjaka nakon što je proveo više od 30 sati u mreži podzemnih cijevi u Brizbejnu, prenosi "BBC".

Razlog? Muškarac, koji je učestvovao u dvije saobraćajne nezgode, dan ranije se sklonio u kanalizaciju da bi se sakrio od policije.

Prolaznik Džejms Lingvud obavijestio je policiju u ponedeljak da je muškarac zaglavljen u kanalizaciji u australijskom gradu Brizbejnu.

Bio je zarobljen u podzemnom sistemu cijevi više od 30 sati i bio je do koljena u vodi kada su vatrogasci uklonili ploču kako bi mogao da izađe. Bjegunac je zadobio nekoliko ogrebotina i na kraju je liječen od hipotermije.

On se krio tamo da bi pobegao policiji nakon što je u nedjelju izazvao dvije saobraćajne nezgode. Najprije se automobilom zakucao u policijsko vozilo, a potom i u drugi automobil, nanijevši lakše povrede vozaču.

Zatim je osumnjičeni navodno iskočio iz svog automobila i otišao sa lica mjesta pješke, prije nego što se sklonio u kanalizaciju.

Džejms Lingvud je za "Courier Mail" rekao da je prvi put razgovarao sa čovjekom u nedjelju nakon što je čuo glas koji dolazi iz odvoda.

"Činilo se da je dobro i rekao je da može da izađe odakle je ušao, pa sam ga ostavio samog", rekao je.

Ali u ponedjeljak, kada se vratio na istu lokaciju, odlučio je da preduzme našto nakon što je ponovo čuo čovjeka na istom mjestu, prenosi "b92".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()