Biden objavio novi predizborni video pa se našalio na račun svojih godina

Na zvaničnom profilu na platformi X, Biden u jednominutnom videosnimku govorio o tome kako više nije tako mlad

09.03.2024. 22:19
  • Podijeli:
joe biden reuters-65bbdf4a3e773.webp Foto: Reuters

Američki predsjednik Joe Biden objavio je novi videosnimak povodom izborne kampanje u kojem se našalio na račun svojih godina.
Na zvaničnom profilu na platformi X, Biden u jednominutnom videosnimku govorio o tome kako više nije tako mlad.

"Vidite, više nisam mladić. To nije tajna. Međutim, ja shvatam šta treba uraditi za američki narod. Vodio sam zemlju kroz covid krizu, a danas imaju najjaču ekonomiju na svijetu. Također, potpisao sam zakon koji smanjuje cijene lijekova", rekao je Biden.

U videosnimku Biden se osvrnuo i na svog rivala Donalda Trumpa.
"Trump je pokušao 'progurati' zakon o infrastrukturi, ali nije uspio. Ja sam uspio. Sada obnavljamo i gradimo Sjedinjene Američke Države. Potpisao sam i zakon koji se odnosi na klimatske promjene jer naša budućnost ovisi o tome", ističe američki predsjednik.

Na kraju, Biden je poručio kako vjeruje da mnogo bolje od Trumpa zna šta znači biti predsjednik.

"Donald Trump vjeruje da je posao predsjednika da brine o Donaldu Trumpu. Ja vjerujem da je posao predsjednika da se bori za vas, za američki narod. To je ono što ja radim", zaključio je Joe Biden.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()