Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate

Vrijeme je za bolje TV iskustvo!

Autor: PR tekst
07.05.2024. 14:32
  • Podijeli:
iptv paketi-663a1eb837de9.webp Foto: m:tel

Odaberite novi televizor na rate i spremite se za uživanje u vrhunskom sportu i najboljem filmskom i serijskom programu.

Ovog mjeseca za vas izdvajamo Hisense Smart 43” sa mjesečnom ratom od 29 KM, te televizore sa velikim ekranima - TCL Android 65” sa mjesečnom ratom od 64 KM i SONY Google TV 55” sa mjesečnom ratom od 70 KM.

Svijet najbolje zabave vas čeka uz odličan popust od 20% na pretplatu tokom prvih šest mjeseci, zato izaberite jedan od m:tel paketa i televiziju sa više od 300 TV kanala! 

U paketima su najmodernije TV funkcionalnosti, besplatni TV To Go, najbrži optički internet, videoteke sa najboljim filmskim i serijskim programom, fiksna i mobilna telefonija sa sjajnim bonusima i mobilni net. 

Uživajte uz m:tel IPTV pakete

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()