Saša Trivić više nije predsjednik Unije poslodavaca RS, zamijenio ga je Zoran Škrebić

Izazovi u privredi

29.03.2024. 17:31
  • Podijeli:
zoran skrebic-6606e8acc9ceb.webp Foto: Nezavisne

Zoran Škrebić izabran je na današnjem sastanku na mjesto predsjednika Unije poslodavaca Republike Srpske umjesto Saše Trivića.

Škrebić je dugogodišnji član Unije poslodavaca Republike Srpske, čiji je bio i potpredsjednik.

On je rekao da će Unija nastaviti da zastupa interese poslodavaca i poslovne zajednice.

"To ćemo činiti i putem prijedloga za program ekonomskih reformi koji su već upućeni Vladi RS krajem prošle godine, što će biti pravci djelovanja i u budućnosti", rekao je Škrebić.

On je ocijenio da je trenutna situacija specifična na šta je utjecala ekonomska kriza.

"Ekonomska kriza u Zapadnoj Evropi je učinila da se nalazimo na prekretnici u poslovanju. I mnoga privatna društva imaju mnogo problema u svom poslovanju. Nastojaćemo da ta pitanja uputimo Vladi u nadi da ćemo zajednički naći najbolje rješenje", rekao je Škrebić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()