Zbog krijumčarenja marihuane iz Albanije: Uhapšena jedna osoba

Policijski službenici su na putnom pravcu Grabom - Dinoša zaustavili vozilo kojim je upravljalo lice iz Podgorice čiji su inicijali N.P. /41/ i pronašli 60 pvc pakovanja sa marihuanom ukupne težine 64,8 kilogram

28.01.2024. 16:43
  • Podijeli:
crna gora policija anadolija 1-643bd97961718.webp Foto: Anadolija

Crnogorska policija spriječila je krijumčarenje 65 kilograma marihuane iz Albanije u Crnu Gori i uhapsila jednu osobu, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici Granične policije uoči su juče ujutro dva lica kako pješačkom stazom sa teritorije Albanije nose džakove koje su predala nepoznatom licu koje ih je utovario u vozilo i nastavilo kretanje na teritoriji Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su na putnom pravcu Grabom - Dinoša zaustavili vozilo kojim je upravljalo lice iz Podgorice čiji su inicijali N.P. /41/ i pronašli 60 pvc pakovanja sa marihuanom ukupne težine 64,8 kilogram.

Lice, vozilo i droga su predati službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorice, koji su po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapsili N.P. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()