Za šetnju gradom u kupaćem kostimu kazna 200 KM!

Čeka se "zeleno svjetlo" lokalnog parlamenta

28.03.2023. 17:43
  • Podijeli:
plaza-kupaci-pixabay.jpg

Turisti i mještani koji se budu kretali u zoni budvanskog starog grada i ulicama u kupaćem kostimu ili bez dijela odjeće biće kažnjeni novčanim kaznama od 200 evra, navodi se u nacrtu odluke o komunalnom redu, koja je prošla javnu raspravu.

Da bi ova odluka stupila na snagu, čeka se "zeleno svjetlo" lokalnog parlamenta.

Iz Sekretarijata za komunalno-stambene poslove saopštili su da je nacrtom odluke u članu 39 stav jedan tačka osam definisano da je u kupaćem kostimu dozvoljeno biti samo u zoni kupališta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()