Uhapšen mladić! Nakon kraće svađe, uzeo nož u ruke

J.K. je zadobio lake tjelesne povrede koje je konstatovao ljekar u službi Hitne medicinske pomoći, navodi se u saopštenju.

24.01.2024. 15:07
  • Podijeli:
Policija_Crna Gora_Twitter-1664287040278.webp Foto: Twitter

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj uhapsili su muškarca čiji su inicijali A.K. /22/ zbog sumnje da je pokušao da ubije J.K. /43/ iz BiH, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Ulcinjskoj policiji prijavljeno je da je juče u 7.15 časova u mjestu Štoj došlo do kraće verbalne rasprave između A.K. i J.K, te da je A.K. nožem povrijedio oštećenog u potiljak.

J.K. je zadobio lake tjelesne povrede koje je konstatovao ljekar u službi Hitne medicinske pomoći, navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije dodaju da je izvršen uviđaj, a nakon prikupljenih obavještenja i preduzetih policijsko-tužilačkih mjera, A.K. je juče uhapšen po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()