Ubica iz Mladenovca u čarapama i kombinezonu doveden u policijsku stanicu u Smederevu

U. B. uhapšen je jutros kod Kragujevca nakon što je cijelu noć bježao policiji, uhapšeni su i njegov djed i ujak

05.05.2023. 18:29
  • Podijeli:
ubica_telegraf.rs 1-64552e71af292.webp Foto: Telegraf.rs

Ubicu U. B., koji je sinoć kod Mladenovca, nedaleko od Beograda, ubio osmero ljudi i ranio 14, jake policijske snage dovele su u policijsku stanicu u Smederevu.

Do zuba naoružani specijalci doveli su ga u bijelom kombinezonu, s lisicama na leđima, držeći mu glavu pognutom.

Na nogama je imao samo čarape. Za pretpostaviti je da mu je odjeća poslana na vještačenje.

U videu koji su objavili Telegraf.rs i Index.hr pogledajte kkao je to izgledalo.

Kako neslužbeno doznaje Telegraf.rs, policija ga je vodila da pronađe i preda automatsku pušku iz koje je pucao pa je zato u policijsku postaju stigao u kasnim popodnevnim satima.

U. B. uhapšen je jutros kod Kragujevca nakon što je cijelu noć bježao policiji.

Krvavi pohod ubice počeo je kasno sinoć, kad je nakon svađe u školskom dvorištu otišao kući po automatsku pušku, vratio se i otvorio vatru na ljude koji su se ondje zatekli.

Zatim je ušao u automobil i pucao u pokretu. Postoje indicije da je imao suučesnika, no službena istraga to još nije potvrdila. Nakon pucnjave je pobjegao, a tokom bijega otvarao je vatru i na policiju.

Potjera za njim trajala je osam sati, sela oko Mladenovca bila su blokirana, a uhapšen je u petak ujutro oko 8 sati u selu Vinjište kod Kragujevca, gdje mu živi rodbina. Naknadno su uhapšeni ubicin ujak i djed zbog sumnje da su mu pomagali u skrivanju. Tokom bijega upao je taksistu u auto i oteo ga. Taksist je uspio prijaviti policiji da je vidio ubicu.

Nakon što su ga uhapsili i pitali zašto je ubio ljude, govorio je "omalovažavanje, omalovažavanje".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()