U jednom skoku: Muškarac skinuo zastavu duginih boja

Traže da se kazni

30.10.2023. 16:40
  • Podijeli:
lgbt_zastava_pixabay.jpg Foto: Pixabay

Ispred Prajd info centra u Ulici kralja Milana više nema zastave duginih boja. Jedan mladi prolaznik riješio je da skine zastavu i to je učinio usred dana, samo uz jedan skok.

Ljudi su primijetili njegov potez i zastali, a "Beograd prajd" ga je osudio.

 

 

"Ovog jutra oko 11.30 mladić sa snimka skinuo je zastavu sa ulaza u Prajd Info Centar i pobjegao. Ovakve situacije nisu rijetke, mi imamo mnogo zastava i najmanji je problem da je zamijenimo, ali taj momak ide u školu/fakultet ili posao, ima porodicu, kreće se kroz grad i samo je pitanje dana kada će njegova homo i transfobija da prerastu u fizičko nasilje usmjereno ka nekome od nas", napisali su na Instagram stanici "Beograd prajd".

Ujedno pozivaju apeluju na nadležne organe da mušakraca pronađu i sankcionišu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()