U akciji MUP-a Srbije uhapšena trojica pripadnika kosovske specijalne policije

Osim oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio-veze, kao i mape

14.06.2023. 15:44
  • Podijeli:
kosovski specijalci hapšenje mup srbije-6489b9638ca8b.webp Foto: MUP Srbije

Specijalne jedinice srpske policije danas su na teritoriji centralne Srbije uhapsile trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca.

Kako "Novosti" saznaju, riječ je o Rifatu Zeki, Bećiru Sefi i Mustafi Šemu

Fotografije koje je objavio MUP pokazuju jasno da je riječ o trojici policajaca na specijalnom zadatku.

Osim oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio-veze, kao i mape. 

Kako se navodi, brzom i efikasnom akcijom srpske policije, uspješno je spriječen pokušaj kosovske policije da upadom na teritoriju centralne Srbije izvrše akciju koja po svim parametrima predstavlja teroristički akt u cilju dodatne destaabilizacije i eskalacije sukoba uperen protiv Republike Srbije.

Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastaviti dalji rad, navodi se u saopštenju.

O ovoj akciji hitno je obavješten predsjednik države Aleksandar Vučić, koji je bio u ruskoj ambasadi, gdje je prisustvovao prijemu povodom obiljeležavanja Dana Rusije i po dobijanju informacije se zaputio u zgradu Predsjedništva.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()