TV ekipa je zaustavila baku koja je kupovala sama sebi cvijeće: Njena priča je rasplakala region

Djelić ankete, koju je hrvatska televizija uradila povodom Dana žena, sad je postao viralan na društvenim mrežama zbog jedne bake

03.04.2024. 18:28
  • Podijeli:
baka_cvijece_anketa_foto_X-660d6b634037f.webp Foto: X/@SnagaOptimizma

Društvenim mrežama se ovih dana dijeli snimak bake koja je poželjela ženama da budu hrabre, a onda podijelila svoju priču koja je mnoge duboko dirnula.

Djelić ankete, koju je hrvatska televizija uradila povodom Dana žena, sad je postao viralan na društvenim mrežama zbog jedne bake.

Ona je poželjela ženama da budu hrabre, “jer život je jako težak, pogotovo kad ostanu same”. U nastavku otkriva svoju situaciju.

“Muž mi je umro, djeca su vani. Tako da imam unuke koje su otišle u Australiju. Jedna je imala osam mjeseci, jedna dvije godine i nikad ih nisam vidjela”, ispričala je baka kroz suze.

“Sjedila sam jedan sat u kući obučena da li da idem, da li da ne idem. Ma idem!”, ponovo se nasmješila. Izašla je da kupi samoj sebi cvijeće i dobila jedan veliki zagrljaj od reporterke.

Snimak je dirnuo cijeli region, posebno one koji se nose sa sličnim situacijama. Mnogi priznaju da ih je i rasplakao.

“Kao da vidim svoju majku. Nikada neću zaboraviti kako su bili skamenjeni od tuge sto odlazim iako su mi bili podrška”; “I moja baka je jednom u životu vidjela unuke koji su u Australiji”; “Rasplakah se, koliko je takvih tužnih priča”, neki su od komentara.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()