Tuga: Preminula nakon oca i tek punoljetna Danijela

Djevojka je jutros preminula u šabačkoj bolnici.

11.12.2023. 18:34
  • Podijeli:
Danijela P-6577482a95121.webp Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Danijela P. (18) iz Badovinaca, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći 15. oktobra u Bogatiću, u kojoj je poginuo njen otac Radiša P. (48), poslije dva mjeseca izgubila je životnu bitku.

Djevojka je jutros preminula u šabačkoj bolnici.

Nesreća se dogodila oko 2,30 časova kada su se otac i kćerka vraćali kući sa svadbe bliskog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Radiša je kćerki ustupio mjesto vozača mada nije imala položen vozački ispit, jer je na slavlju pio alkohol i smatrao da će ih ona bezbjedno vratiti kući. Na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta, udario direktno u drvo i skoro se prepolovio, prenosi Telegraf.

Otac je izgubio život na mjestu nesreće, a Danijelu je bez svjesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Ljekari joj se 2 meseca borili za život
Ljekari su se borili da joj spasu život, ali nije bilo pomaka, pa je iz Kliničkog centra posle izvjesnog vremena prebačena u bolnicu u Šapcu.

“Sve vrijeme je bila u komi, ali su njeni najbliži vjerovali da će se oporaviti. Odlazili su joj u posjetu sestre i majka, ljekari su dozvolili u nadi da će se probuditi. Ponekad je, međutim, samo otvorila oči i pustila suzu”, ispričao je blizak prijatelj porodice.

U selu su neutješni zbog smrti mlade djevojke i tragedije koja je zadesila ovu porodicu koja je prije dva mjeseca ostala bez oca i supruga Radiše, a sutra će na vječni počinak ispratiti i najstariju kćerku Danijelu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()