Tri eksplozije na sjeveru KiM, bačene šok bombe u Zvečanu i KM

Nije bilo povrijeđenih

16.06.2023. 09:10
  • Podijeli:
Kosovo Tanjug Dejan Simicevic-6486ead08992d.webp Foto: Tanjug/Dejan Simicevic

Tri eksplozije odjeknule su tokom noći na sjeveru Kosova i Metohije, rekao je za Tanjug zamenik komandira kosovske policije za region sjever Veton Eljšani.

Eljšani je rekao da je jedna šok bomba bačena u blizini policijske stanice u Zvečanu, a jedna u blizini policijske stanice u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice. 

On je dodao da je kamenovano i jedno policijsko vozilo, na koje je takođe bačena šok bomba. 

"To se dogodilo u periodu između 23.30 i jedan sat poslije ponoći", precizirao je Eljšani.

On je dodao da nije bilo povrijeđenih.

Eljšani je rekao  da postoje manja oštećenja na policijskom vozilu, koje je kamenovano. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()