Tragedija u Makarskoj: Žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo, a njenog psa udario

Index neslužbeno doznaje da je žena imala 73 godine, a muškarac koje je policija privela 40.

28.04.2024. 17:12
  • Podijeli:
slavnoski brod, hrvatska hitna pomoć, 17 jan 2024- Ivica Galovic PIXSELL-65dcab9b216cf.webp Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Policija u Makarskoj danas je oko 10:20 dobila dojavu starije žene koja je prijavila da ju je muškarac odgurnuo na ulici, a njenog psa udario nogom.

Nedugo nakon poziva, ženi je pozlilo te je nakon pružene reanimacije preminula. Muškarac je uhapšen te se nalazi u prostorijama policije, potvrdila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Index neslužbeno doznaje da je žena imala 73 godine, a muškarac koje je policija privela 40.

"O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid kao i druge mjere i radnje kako bi se u tvrdile sve činjenice i okolnosti u događaju", poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()