Tragedija na gradilištu: Pao sa skele, na licu mjesta ostao mrtav

Policija je obavila uviđaj, a radi se na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

18.03.2024. 14:20
  • Podijeli:
kran građevina, gradnja, gradilište pixabay-64bed4097529c.webp Foto: Pixabay

Pedesetpetogodišnji muškarac podlegao je povredama koje je zadobio prilikom pada sa skele na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12. februar i Vazduhoplovaca u Nišu.

Do nesreće je došlo u petak, kada je nesrećni čovjek pao sa skele sa visine od oko četiri metra na beton i to na glavu. Zadobio je prelom baze lobanje, transportovan je u niški Univerzitetski klinički centar gdje je preminuo, piše Telegraf.

Policija je obavila uviđaj, a radi se na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.


Obaviješteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, a inspekcijske službe će utvrditi da li su bili ispoštovani svi propisi o zaštiti radnika tokom obavljanja građevinskih poslova te kakav je bio radni status poginulog čovjeka. U zavisnosti od rezultata inspekcijskog nadzora biće donesena odluka o eventualnoj odgovornosti poslodavca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()