Teška saobraćajna nesreća u tunelu: Dvije osobe poginule

Oko 21.45 sati došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila te su dvije osobe poginule

10.02.2024. 10:09
  • Podijeli:
Rijeka_udes_foto_Nel Pavletic_PIXSELL-65c729d833ca8.webp Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dvije su osobe smrtno stradale sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u tunelu Pećine u Rijeci, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Policija navodi kako je u tunelu Pećine, na cesti D-404, na istočnom izlazu iz Rijeke, oko 21.45 sati došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila te su dvije osobe poginule.

Fiuman piše kako je došlo do sudara između dva lična automobila, Mini Coopera i Volkswagen Amaroka. Na mjesto događaja su odmah izašle hitne službe.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()