Srbijanski ministar Goran Vesić postao tema ismijavanja jer je nosio različite cipele

Inače, Vesić se sve češće druži s Jelenom Karleušom, koja je otvoreno na strani SNS-a

25.10.2023. 13:00
  • Podijeli:
Goran Vesić_Foto_Tanjug_Miloš Milivojević-64a58b4428481.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić je postao tema ismijavanja na društvenim mrežama zbog toga što je nosio različite cipele.

"Prije polaska u Šabac svratio sam do nove željezničke stanice Prokop da vidim kako prvi dan sve radi", naveo je u opisu fotografija.

No, pratitelji su ubrzo primijetili ovaj detalj te su uslijedile šale na njegov račun.

"Inspiracija mu je bila Sarah Jessica Parker. Ona je nedavno furala nešto slično", "Pa da li je ovo normalno? Ko nama vodi državu", "Ovo je vjerovatno protiv uroka i vradžbina", neki su od komentara.

Inače, Vesić se sve češće druži s Jelenom Karleušom, koja je otvoreno na strani SNS-a. Ljetos su zajedno bili zajedno na skupu podrške ovoj stranci.

"Veliki borac i moja drugarica Jelena Karleuša", napisao je na Instagramu.

Kazao da je ona prošla kroz "pakao" zbog gostovanja na TV Pink. Zahvalio joj se što je došla te dodao da bi razumio da ipak nije došla.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()