Srbija: Otkačio se ringišpil u Kuršumliji, mnogo je povrijeđenih

Nažalost je došlo do velike drame kada se otkačio ringišpil, a prve informacije govore da je veliki broj povrijeđenih

08.05.2024. 17:10
  • Podijeli:
ringišpil_Kuršumlija-foto_192_rs-663b7d50e63b0.webp Foto: Instagram/192_rs

U srijedu oko 13:30 sati se otkačio ringišpil u Kuršumliji, prilikom čega je povrijeđen veliki broj ljudi.
Kuršumlija je gradić na jugu Srbije u kojem se danas održava sajam povodom kojeg je na platou autobuske stanice postavljen ringišpil.

Nažalost je došlo do velike drame kada se otkačio ringišpil, a prve informacije govore da je veliki broj povrijeđenih.

Policija i vozila hitne pomoći su na mjestu događaja, a još nisu poznate zvanične informacije o broju povrijeđenih i težini povreda. Blic saznaje da je jedno dijete teško povrijeđeno, a više njih odvezeno u bolnicu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()